22.07 → 30.10.2022

Manifesta, Bienalja Nomade Evropiane vjen në Prishtinë, Kosovë me një program artistik 100 ditor me performanca, evente dhe punëtori me qëllim të fuqizimit të qytetarëve për t'ua rikthyer hapësirën publike.

Closing Conference

Manifesta 14 Prishtina – Closing Press Conference

01.01 1970 → 28.10.2022 00.00-11.30

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Closing Event of Manifesta 14 Prishtina

30.10.2022 18.00-21.00
Fabrika e Tullave

Workshop

Cob Oven Workshop

01.01 1970 → 28.10.2022 00.00-18.00

Workshop

Workshop at the Makers Spaces: Canvas stretching with Skender Xhukolli 

01.01 1970 → 28.10.2022 00.00-17.00

Event

Confutatis – nga se janë të bërë heronjtë? Një performancë nga Velimir Zernoski në bashkëpunim me Kolektiv Veternica, Skopje and Trisomija 21, Skopje, Joana Ristesca and Filip Mitrov.

28.10.2022 19.00-20.30
Pallati i Rinisë dhe Sporteve

Manifesta 14 Prishtina do të mbahet prej 22 korrikut deri më 30 tetor 2022. Të gjitha ekspozitat dhe eventet do të jenë pa pagesë dhe të hapura për të gjithë.