Kërkesat Ndërkombëtare

Pickles PR – Rhiannon Pickles
[email protected]
Tel:  +31 615 821 202

Kathrin Luz (Për shtetet Gjermano-folëse)
[email protected]
Tel: +49 (0)1 713 102 472

Nadia Fatnassi (Për shtetet Frankofone)
[email protected]
Tel: +33 (0)6 52 08 69 08

Kërkesat Rajonare dhe Kombëtare

Dardan Hoti
[email protected]
Mobile: +383 (0)44 914 005

Zyra e Manifesta në Amsterdam c/o Rijksakademie van beeldende kunstenSarphatistraat 4701018 GW AmsterdamThe NetherlandsTel.  + 31 (0) 20 672 14 35

https://manifesta.org

 

Zyra e Manifesta 14 Prishtina
Pallati i Rinisë dhe Sportit
Rr. Luan Haradinaj no 35
10 000 Prishtinë
Kosovë