Vizito Manifesta

© Manifesta 14 Prishtina l Leart Rama
© Manifesta 14 Prishtina l Leart Rama
© Manifesta 14 Prishtina l Majlinda Hoxha
© Manifesta 14 Prishtina l Majlinda Hoxha
© Manifesta 14 Prishtina l Majlinda Hoxha

Manifesta 14 Prishtina do të mbahet prej 22 korrikut e deri më 30 tetor 2022. 

Manifesta 14 ju fton të gjithëve! Ne urojmë të presim vizitorë nga Prishtina, rajoni dhe nga e gjithë bota. Për këtë arsye, të gjitha eventet dhe ekspozitat tona janë me hyrje pa pagesë. Nuk është e nevojshme të prenotoni bileta për të vizituar ndërhyrjet artistike dhe ekspozitat e Manifesta 14 në Prishtinë. 

 Ne synojmë të publikojmë listën e plotë të pjesëmarrësve në muajin prill 2022 dhe gjithë programin e eventeve në qershor 2022. Ndërkohë, ju ftojmë të na ndiqni në rrjetet tona sociale dhe të regjistroheni në buletinin tonë për të qenë të përditësuar me lajmet më të fundit nga Manifesta.  

Urojmë t’ju shohim dhe t’ju mirëpresim në Manifesta 14!