Workshop

01.01 1970 → 28.10.2022 00.00-18.00

Cob Oven Workshop

Do you want to learn how to make a cob oven? Join us on the 28th and 29th of October at the Brick Factory in Prishtina!

GAIA organised another workshop on how to perfect your practical skills on cob oven making!

 

 

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Closing Event of Manifesta 14 Prishtina

30.10.2022 18.00-21.00
Fabrika e Tullave

Event

Confutatis – nga se janë të bërë heronjtë? Një performancë nga Velimir Zernoski në bashkëpunim me Kolektiv Veternica, Skopje and Trisomija 21, Skopje, Joana Ristesca and Filip Mitrov.

28.10.2022 19.00-20.30
Pallati i Rinisë dhe Sporteve