Event

30.10.2022 18.00-21.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Fabrika e Tullave

Closing Event of Manifesta 14 Prishtina

Në javën e fundit të Manifesta 14 Prishtina, jemi shumë të gëzuar t’ju njoftojmë eventin tonë të mbylljes!

Prej orës 18:00, të dielën tjetër në Fabrikën e Tullave, do të sjellim tingugjt e jugut të Shqipërisë në Prishtinë mes një perfomance speciale të grupit të mirënjohur Saz’iso! Ne do të vijojmë natën me më shumë muzikë dhe gëzime! Në event do të ketë ushqim, pije e kërcim.

Merrni me vete njerëzit tuaj të dashur të festojmë së bashku këtë edicion të jashtëzakonshëm të Manifesta-s!

Workshop

Punëtoria e ndërtimit të furrës prej balte nga GAIA.

09.10.2022 10.00-17.00
Fabrika e Tullave

Workshop

Punëtoria e Climate Change Assosiation

24.09.2022 13.00-16.00
Fabrika e Tullave

Workshop

Punëtoria e Muraleve të Qeramikës me GAIA

16 → 19.09.2022 10.00-19.00
Fabrika e Tullave