Workshop

11.09.2022 12.00-15.00

Workshop – Make your own jewellery for children with BletëPunedore.

Courtesy of BletëPunëdore.
Courtesy of BletëPunëdore.
Courtesy of BletëPunëdore.
Courtesy of BletëPunëdore.

Të dielën, më 11 shtator, do të bashkohemi me Alba dhe Genta Bllacën për të krijuar unaza, varëse e byzylykë për veten.

Nën drejtimin e Albës dhe Gentës do të mësojmë teknika të ndryshme – bëje vetë- se si të krijojmë varëse, byzylykë, vëthë e shumë më tepër. Duke përdorur rruaza, fije, temina dhe mjete të tjera që ndihmojnë në krijimin e bizhuterive, fëmijët do të shprehin kreativitetin e tyre ndërsa mësojnë një aftësi të re.

Mirëpresim fëmijë të të gjitha moshave prej orës 12:00 në Oazën për Qendrën për Praktikë Rrëfyese.

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Closing Event of Manifesta 14 Prishtina

30.10.2022 18.00-21.00
Fabrika e Tullave

Event

Confutatis – nga se janë të bërë heronjtë? Një performancë nga Velimir Zernoski në bashkëpunim me Kolektiv Veternica, Skopje and Trisomija 21, Skopje, Joana Ristesca and Filip Mitrov.

28.10.2022 19.00-20.30
Pallati i Rinisë dhe Sporteve