Event

01.01 1970 → 19.10.2022 00.00-18.00

Vera andrron detin- një bisedë me regjisorien Kaltrina Krasniqi dhe Catherine Nichols

Gjatë kësaj jave si pjesë e programit të Javës së Kapitalit, na u bashkoni në një bisede me Kaltrina Krasniqin, regjisoren e “Vera andrron detin” dhe Catherine Nichols, ndërmjetësuesen kreative të Manifesta 14 Prishtina.

Biseda do të zhvillohet për tematikën e kapitalit dhe ndërlidhjet që formohen në “Vera andrron detin” si dhe marrëdhënien mes sistemeve ndërpersonale dhe markosistemeve.

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Closing Event of Manifesta 14 Prishtina

30.10.2022 18.00-21.00
Fabrika e Tullave

Event

Confutatis – nga se janë të bërë heronjtë? Një performancë nga Velimir Zernoski në bashkëpunim me Kolektiv Veternica, Skopje and Trisomija 21, Skopje, Joana Ristesca and Filip Mitrov.

28.10.2022 19.00-20.30
Pallati i Rinisë dhe Sporteve