Workshop

01.01 1970 → 07.10.2022 00.00-16.00

Print Metal, Filth and Fury: a workshop with Estonian Academy of Arts & Åbäke

Sikur Eddie van Halen mbi Eruption, edhe rizografia do të ketë momentin e saj të përveçëm, të shkurtër, por elektrik, që pulson mes blloqeve të letrave, 111 fleta në kohë. Pjesëmarrësit janë të ftuar të na bashkohen të luajnë asgjë pos goditjeve. Nuk është e nevojshme eksperienca e mëparshme, veç dëshira për të shkëlqyer.

 

Bio:

Akademia e Arteve të Estonisë, MA në Dizajn Grafik

Niveli i edukimit MA në Dizajn Grafik në Akademinë e Arteve të Estonisë është një program i ri dy vjeçar që zhvillohet në Talin. Deri më tani përbëhet nga këta studentë: Agnes Isabelle Veevo, Alexandra Margetic, Anastasiia Grigoriadi, Andrew Beltran, Carlo Canún, Daria Luchinina, Greta Thorkelsdottir, Helga Dögg Ólafsdóttir, Mark Foss, Michael Fowler, Oleksandra Hruzynska, Oliver Long, Patrick Zavadskis, Pierre Satoshi Benoit, Rita Davis Cavalcanti, Shubham Aggarwal, Tex Tehan, and Urtina Hoxha së bashku me mësimdhënësit Laura Pappa dhe Sean Yendrys.

 

www.eka-gd-ma.ee

 

Åbäke

Åbäke is a group of four people working from Stockholm and London since 2000. A primary source of inspiration for our works would be a contextual parameter, an encounter, a place or a constraint such as providing a bio of no more than 300 characters, even if it means that it can get interrupted in t

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Closing Event of Manifesta 14 Prishtina

30.10.2022 18.00-21.00
Fabrika e Tullave

Event

Confutatis – nga se janë të bërë heronjtë? Një performancë nga Velimir Zernoski në bashkëpunim me Kolektiv Veternica, Skopje and Trisomija 21, Skopje, Joana Ristesca and Filip Mitrov.

28.10.2022 19.00-20.30
Pallati i Rinisë dhe Sporteve