Event

01.01 1970 → 17.08.2022 00.00-19.30

New Grand: bisedë me Blerta Hashanin, Arbnor Karalitin, Lumturie Krasniqin, Mimoza Sahitin, Valdrin Thaçin dhe Ermir Zhinipotokun

Urban Loneliness, 2022, © New Grand (Arbnor Karaliti). Photo © Manifesta 14 Prishtina / Majlinda Hoxha Memory of the World, 2022, © New Grand (Valdrin Thaqi). Photo © Manifesta 14 Prishtina / Majlinda Hoxha

Na u bashkoni në Qendrën për Praktikë rrëfyese për një bisedë me grupin e artistëve të New Grand, në lidhje me ekspozitën e tyre që përmban punë të Blerta Hashanit, Arbnor Karalitit, Lumturie Krasniqit, Mimoza Sahitit, Valdrin Thaçit dhe Ermir Zhinipotokut që do të ndajnë më shumë rreth praktikës dhe punimeve të tyre në Grand Hotel Prishtina.

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Closing Event of Manifesta 14 Prishtina

30.10.2022 18.00-21.00
Fabrika e Tullave

Event

Confutatis – nga se janë të bërë heronjtë? Një performancë nga Velimir Zernoski në bashkëpunim me Kolektiv Veternica, Skopje and Trisomija 21, Skopje, Joana Ristesca and Filip Mitrov.

28.10.2022 19.00-20.30
Pallati i Rinisë dhe Sporteve