Artistic Intervention

22.07 → 30.10.2022

Wheelchair Accessible, WC Available

Kino ARMATA

participants

PykëPresje

Ndërhyrje artistike – PykëPresje

Duke kërkuar një tjetër nuancë kuptimore të trashëgimisë së praktikës socialiste, PykëPresje rishikon veprën e Dave Smith, një kompozitor eksperimental britanik, i cili udhëtoi në Shqipëri gjatë viteve 1970 dhe krijoi një album muzikor që pasqyron kulturën e gjallë muzikore të këtij vendi dhe mënyrat egalitare të prodhimit.

Kino ARMATA © Manifesta 14 Prishtina | Atdhe Mulla

Public Program

International Biennial Association – Dita e dyte

21.10.2022 09.00-15.30
Kino ARMATA

Public Program

International Biennial Association – Dita e parë

20.10.2022 09.00-12.30
Kino ARMATA

Event

I Am Breaking My Heart – Performancë audiovizuale

10.10.2022 10.00-21.00
Kino ARMATA