Workshop

01.01 1970 → 25.09.2022 00.00-15.00

Krijim i posterave 2D dhe 3D për bluza, për të rinj me Ardian Bytyqin

Na u bashkoni këtë të diel për punëtorinë edukative mbi printimin e posterave në 2D dhe 3D dhe krijimin e bluzave që do të mbahet nga Ardian Bytyqi nga Tretëkatërtat.

Ardiani do të sjellë makineritë e tij të printimit dhe do të na tregojë gjithë procesin e punës së tij nga dizajnimi e deri në produktin final. Punëtoria është e hapur për fëmijë të moshave 10 deri në 17 vjeçarë.

Nëse ju pëlqen dizajni, atëherë kjo punëtori është për ju.
Ju mirëpresim në Oazën e Qendrës për Praktikë Rrëfyese prej orës 12.00.

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Closing Event of Manifesta 14 Prishtina

30.10.2022 18.00-21.00
Fabrika e Tullave

Event

Confutatis – nga se janë të bërë heronjtë? Një performancë nga Velimir Zernoski në bashkëpunim me Kolektiv Veternica, Skopje and Trisomija 21, Skopje, Joana Ristesca and Filip Mitrov.

28.10.2022 19.00-20.30
Pallati i Rinisë dhe Sporteve