Artistic Intervention

22.07 → 30.10.2022

Wheelchair Accessible, WC Available

Kino ARMATA

participants

Kino ARMATA

Ndërhyrje artistike – Kino ARMATA

Four Ways from Sundown, 2022, © Kino ARMATA. Photo © Manifesta 14 Prishtina / Esad Duraki
Four Ways from Sundown, 2022, © Kino ARMATA. Photo © Manifesta 14 Prishtina / Esad Duraki
Four Ways from Sundown, 2022, © Kino ARMATA. Photo © Manifesta 14 Prishtina / Esad Duraki

Kolektivi artistik që qëndron pas Kino ARMATA prezanton një program që fton njerëzit të marrin pjesë e që përbëhet nga koncerte, shfaqje filmash, punëtori dhe biseda për të eksploruar mënyra eksperimentale të rrëfimtarisë në film dhe muzikë.

Kino ARMATA © Manifesta 14 Prishtina | Atdhe Mulla

Artistic Intervention

Four Ways from Sundown programi i Kino ARMATA – Filma nga Anna Thew

04 → 06.10.2022 18.00-22.00
Kino ARMATA

Screening

Sylvain George Showcase / Four Ways from Sundown – Film Screenings

27 → 29.09.2022 19.00-22.00
Kino ARMATA

Screening

Shfaqje e dokumentarit: “Kah kqyrsha përpjetë, e shihsha veten përfuni”, Ilir Hasanaj

13.09.2022 19.00-21.00
Kino ARMATA