Screening

27 → 29.09.2022 19.00-22.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Kino ARMATA

Sylvain George Showcase / Four Ways from Sundown – Film Screenings

Shfaqjet e filmave të Sylvain George janë pjesë e programit Four Ways from Sundown të ​​Kino ARMATA-s, i kuruar nga Sezgin Boynik, Alush Gashi dhe Vigan Nimani për Manifesta 14 Prishtina, ku gjithashtu marrin pjesë Felix Kubin, Jean-François Pauvros & Jean-Marc Thew Montera dhe Anna. Four Ways from Sundown mbështetet nga Fondacioni Manifesta 13 Marseille.

Rreth Sylvain George

Sylvain George ka lindur në vitin 1968 në Lyon, Francë. Ai ka diplomuar në Filozofi, Shkenca të Drejta dhe Politike, Kinema (EHESS Sorbonne). Që nga viti 2006 ai prodhon dhe drejton filma dokumentarë mbi temat e emigracionit dhe lëvizjeve sociale.

Shfaqje e filmave ne Kino Armata

27 Shtator

19.00
Joli Mai (2017), 8 min.
L’implossible – Pages Arrachees (2009), 104 min.

21:00
E ndjekur nga një bisedë me regjisorin Sylvain George

28 September

19.00
Nuit Obscure (2022), 265 min.

29 September

19.00
No Border (2005-2008), 23 min.
Les Eclats (2011), 84 min.

21.00
E ndjekur nga një bisedë me Sylvain George dhe Sezgin Boynin

Për më shumë informacione rreth filmave dhe eventeve klikoni këtu.

Public Program

International Biennial Association – Dita e dyte

21.10.2022 09.00-15.30
Kino ARMATA

Public Program

International Biennial Association – Dita e parë

20.10.2022 09.00-12.30
Kino ARMATA

Event

I Am Breaking My Heart – Performancë audiovizuale

10.10.2022 10.00-21.00
Kino ARMATA