Event

20.09.2022 19.00-21.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Pallati i Rinisë dhe Sporteve

Performanca e Mitrovica Rock School

Ejani në Sallën e Kuqe, në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve këtë të martë prej orës 19.00 për një natë rock & roll!

Algorithim dhe Zenith, dy bende nga Mitrovica Rock School duan të thyejnë barrierat, stereotipet dhe paragjykimet mes fuqisë së muzikës. Mitrovica Rock School bën bashkë komunitete etnike të ndryshme duke të gjetur të përbashkëtat e tyre mes kulturës. Ata synojnë të mbështesin komunitet të ndryshme etnike jo vetëm në Mitrovicë, por në të gjithë Kosovën në ambicien e tyre për të rikthyer hapësirën publike dhe për të transformuar të ardhmen e tyre si një metropol i hapur në zemër të Ballkanit.

Kjo ngjarje është një nismë e Manifesta 14 – Projekti Ballkani Perëndimor dhe është i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian.

 

Event

Confutatis – nga se janë të bërë heronjtë? Një performancë nga Velimir Zernoski në bashkëpunim me Kolektiv Veternica, Skopje and Trisomija 21, Skopje, Joana Ristesca and Filip Mitrov.

28.10.2022 19.00-20.30
Pallati i Rinisë dhe Sporteve

Mediation Programme

Lojëra në lëvizje në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve

23.10.2022 16.00-18.00
Pallati i Rinisë dhe Sporteve

Event

Publikimi e “Zbulo Historinë Tënde: Manual për kulturën lokale”

30.09.2022 16.00-18.00
Pallati i Rinisë dhe Sporteve