Mediation Programme

23.10.2022 16.00-18.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Pallati i Rinisë dhe Sporteve

Lojëra në lëvizje në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve

Nga litarët, te figurat e shahut, te gurët e mermerit, ne mbushim karrocën tonë me lodra dhe ecim nëpër lagjet e qytetit tonë, duke kërkuar hapësira ku mund të vendosemi dhe luajmë.

Çdo dy javë ju ftojmë përmes rrjeteve tona sociale që të dilni dhe të na bashkoheni duke luajtur lojëra të ndryshme shoqërore të cilat i kanë luajtur prindërit, gjyshërit tanë ndër gjenerata të ndryshme.

Do t’ju njoftojmë për vendndodhjen çdo javë dhe dëshirojmë që koleksioni ynë i lojërave të vazhdojë të rritet ndërsa lëvizim dhe mësojmë nga njëri-tjetri, ndërkohë që i kthejmë rrugët tona në tubime shoqërore siç mund të kenë qenë dikur.

Vendtakimi: Pallati i Rinisë dhe Sporteve

Regjistrimi: I hapur për të gjithë

Event

Confutatis – nga se janë të bërë heronjtë? Një performancë nga Velimir Zernoski në bashkëpunim me Kolektiv Veternica, Skopje and Trisomija 21, Skopje, Joana Ristesca and Filip Mitrov.

28.10.2022 19.00-20.30
Pallati i Rinisë dhe Sporteve

Event

Publikimi e “Zbulo Historinë Tënde: Manual për kulturën lokale”

30.09.2022 16.00-18.00
Pallati i Rinisë dhe Sporteve

Event

Performanca e Mitrovica Rock School

20.09.2022 19.00-21.00
Pallati i Rinisë dhe Sporteve