Artistic Intervention

22.07 → 30.10.2022

Wheelchair Accessible, WC Available

Pallati i Rinisë dhe Sporteve

participants

Flaka Haliti

Ndërhyrje artistike – Flaka Haliti

Three spined Stickeback - maybe I ate it, 2021. © Flaka Haliti / Deborah Schamoni Gallery. Photo © Kilian Blees

Në instalacionin e saj në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve, Flaka Haliti mori si pikë frymëzuese materialin që rrjedh nga një bazë e mëparshme e KFOR-it, forcës paqeruajtëse ndërkombëtare të udhëhequr nga NATO në Kosovë të cilën ajo e përvetëson dhe e përshtat në një horizont të veçantë.

Event

Confutatis – nga se janë të bërë heronjtë? Një performancë nga Velimir Zernoski në bashkëpunim me Kolektiv Veternica, Skopje and Trisomija 21, Skopje, Joana Ristesca and Filip Mitrov.

28.10.2022 19.00-20.30
Pallati i Rinisë dhe Sporteve

Mediation Programme

Lojëra në lëvizje në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve

23.10.2022 16.00-18.00
Pallati i Rinisë dhe Sporteve

Event

Publikimi e “Zbulo Historinë Tënde: Manual për kulturën lokale”

30.09.2022 16.00-18.00
Pallati i Rinisë dhe Sporteve