Artistic Intervention

22.07 → 30.10.2022

Wheelchair Accessible, WC Available

Pallati i Rinisë dhe Sporteve

participants

Astrit Ismaili

Ndërhyrje artistike – Astrit Ismaili

The New Body, 2018. © Astrit Ismaili. Courtesy of the artist.

Në performancën e tij LYNX, Astrit Ismaili punon me pesë instrumente muzikore që vishen të sapodizajnuara dhe përbrendëson “portale të transformimit” si krijesa, siç i quan Ismaili, përbëhen nga fije të gjata që i lidhin interpretuesit me skulpturat metalike dhe magazinat e zërit.

Event

Confutatis – nga se janë të bërë heronjtë? Një performancë nga Velimir Zernoski në bashkëpunim me Kolektiv Veternica, Skopje and Trisomija 21, Skopje, Joana Ristesca and Filip Mitrov.

28.10.2022 19.00-20.30
Pallati i Rinisë dhe Sporteve

Mediation Programme

Lojëra në lëvizje në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve

23.10.2022 16.00-18.00
Pallati i Rinisë dhe Sporteve

Event

Publikimi e “Zbulo Historinë Tënde: Manual për kulturën lokale”

30.09.2022 16.00-18.00
Pallati i Rinisë dhe Sporteve