Workshop

23 → 31.07.2022 11.00-15.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

participants

Anna Bromley

Të bërit bashkë të zërave, punëtori e podkastit me Anna Bromley

"Lüftung“, Anna Bromley. Photo © Sandy Volz

Në këtë seminar, Anna ndan njohuritë e saj për regjistrimin e audios në celular, teknikat e zërit, stilet e moderimit, si dhe metodat bazë të redaktimit të audios. Pjesëmarrësit do të regjistrojnë materiale në audio, do të kryejnë intervista të shkurtra dhe do ta modifikojnë materialin në një softuer audio me burim të hapur.

Sigurisht, do të ketë vend për biseda rreth zërit, të folurit ad hoc dhe për natyrën e pambarueshme të intervistave dhe diskutimeve në radio. Cilat zëra dhe cilat montazhe provokojnë dhe sfidojnë zakonet e dëgjimit? Si të flasim, të pyesim, apo të përbashkojmë zërat?

Datat: 23 dhe 30 korrik 

Orari: 11.00-16.00

Numri i pjesëmarrësve: 12

Y

Mund të regjistroni për të marrë pjesë në punëtori sipas rregullit: kush regjistrohet i/e pari/ pritet i/e pari/a. Rezervoni vendin tuaj duke dërguar një email në  me emrin [email protected] e profesionit tuaj dhe punëtorinë për të cilën jeni të interesuar. Subjekti duhet të përmbajë [emrin e punëtorisë] + regjistrim.

Mosha e rekomanduar për punëtoritë: 16+

Të gjitha punëtoritë do të mbahen në gjuhën angleze.

Event

Punëtori e lëvizjes nga Uresa Ahmeti/ Në trup ka fuqi

09.10.2022 11.00-14.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Oaza Programme

Krijimi i kartolinave pop-up me Kaltrina Berishën

08.10.2022 15.00-17.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Workshop

Një hyrje e shkurtër në shtypjen rizografike me studentët e Akademisë së Arteve të Estonisë, MA në Dizajn Grafik

08.10.2022 14.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese