Event

29.10.2022 00.00-14.30

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Loja në sistem: Ivan Moudov, Alban Muja dhe Dren Maliqi në bisedë me Catherine Nichols

29.10.2022 17.00-18.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese