Event

28.07.2022 19.00-20.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

participants

Hana Zeqa, Mette Sterre

M’falni për teknikalitetet – Mette Sterre, Hana Zeqa dhe Catherine Nichols në bashkëbisedim me Donjetë Muratin

Organic: Extimorph , 2019, © Hana Zeqa. Photo © Manifesta 14 Prishtina / Majlinda Hoxha

Na u bashkoni në Qendrën për Praktikë Rrëfyese për një bashkëbisedim me artistet Mette Sterre, Hana Zeqa, ndërmjetësuesen kreative të Manifesta 14 Prishtina, Catherine Nichols dhe Donjetë Muratin mbi ndërfaqjen mes teknologjisë së veshshme, perfomancës dhe mendimit spekulativ në art dhe dizajn.

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese