Workshop

10.09.2022 12.00-15.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

Punëtori – Ora e akuarelit me fëmijët dhe Nita Statovcin

Courtesy of Nita Statovci
Courtesy of Nita Statovci
Courtesy of Nita Statovci
Courtesy of Nita Statovci

Nita Statovci na bashkohet në Oazën e Qendrës për Praktikë Rrëfyese për një punëtori të vizatimit me akuarelë. Pikturimi në akuarel është një formë antike e vizatimit në të cilën pigmentet qëndrojnë të përkapura në ujë e kësisoj përdoren për të krijuar pikturën. Kjo teknikë argëtuese dhe e thjeshtë mund të përdoret për të krijuar peizazhe, portrete dhe subjekte të tjera.

Së bashku me Nitën, do të krijojmë një seri të kartolinave të piktuaruara me dorë ku secili do të pikturojë peizazhe, natyra të qeta e gjithçka që i ndihmon ata të shprehin krijimtarinë e tyre.

Fëmijë të të gjitha moshave janë të mirëpritur të marrin pjesë në këtë punëtori krijuese e argëtuese që nis prej orës 12.00, ditën e shtunë.

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese