Event

24.08.2022 18.00-20.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

Publikimi i FESTA #2

Dizajnuar nga Bardhi Haliti and Zuzana Kostelanská

Numri i dytë i gazetës FESTA sapo është publikuar! Ky numër fokusohet në zgjerimin e programit të Manifesta 14 Prishtina mes rrëfimeve, opinioneve dhe fakteve interesante të sjella prej njerëzve dhe eventeve në këtë bienale dhe në lidhje me të.

Ju ftojmë të na bashkoheni për një pije dhe për të marrë kopjen tuaj të FESTA këtë të mërkurë më 24 gusht 2022, prej orës 18:00 në Qendrën për Praktikë Rrëfyese në Prishtinë.

FESTA është redaktuar nga Rina Meta dhe dizajnuar nga Bardhi Haliti dhe Zuzana Kostelanská. Prej javës tjetër mund të merrni kopjen tuaj në hapësira të ndryshme në qytet ose mund ta shkarkoni prej uebsajtit tonë.

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese