Event

01.09.2022 00.00-20.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

Një zë ekziston në zërim nga Anna Bromley 

Courtesy of Michael Fesca
Courtesy of Michael Fesca
Courtesy of Michael Fesca
Jemi shumë të lumtur t’ju ftojmë në lançimin e Radio Otherwise më 1 shtator në Qendrën për Praktikë Rrëfzese. Na u bashkoni në hapësirën ku projekti ka marrë jetë, ku do të fillojmë programin ‘A voice exists in voicing’ (Një zë ekziston në zërim), një kontribut nga pjesëmarrësja e Manifesta 14, Anna Bromley.
Programi për ditën e lançimit është si në vijim:

 

Një zë që ekziston në zërim

Një seri e ecjeve dhe bisedave radiofonike nga Anna Bromley
Qendra për Praktikë Rrëfyese, Radio Otherwise, Online

 

Pjesa e parë:

Shkund sintaksën! Një rrëfim me zëra të marrë hua.

Preludi në bashkëpunim me Genc Salihun, Kaltrina Krasniqin, Alisa Canaj Maliqin dhe Shkëlzen Maliqin, 35 min.
Hapësira: Qendra për Praktikë Rrëfyese, Radio Otherwise, Online

 

Pjesa e dytë:

Si Kaltrina Krasniqi për pak humbi në rrugët në të cilat nuk lejohej të ecte kur ishte fëmijë.

Prej Parkut të Qytetit, duke kaluar në Teatrin Dodona e në Kino Rini 47 min.
Hapësira: Qendra për Praktikë Rrëfyese, Radio Otherwise, Online

 

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese