Artistic Intervention

22.07 → 30.10.2022

Wheelchair Accessible

Sheshi "Zahir Pajaziti"

participants

Ilir Dalipi

Ndërhyrje artistike – Ilir Dalipi

Free 4 rent movement, 2015. © Ilir Dalipi. Photo © Ilir Dalipi

Kioska modulare K67 e gdhendur në kujtesën kulturore – njëherë shumë e dukshme në rrugët e Prishtinës, tanimë është e përhumbur; në ndërhyrjen e tij artistike, arkitekti dhe urbanisti Ilir Dalipi ka rirregulluar dhe ripropozuar kioskën K67 për të mirëpritur Radio International përgjatë Manifesta 14 dhe, në planin afatgjatë, do të kthehet  në muze për objekte të tjera të  përditshmërisë, që të shpëtohen nga harresa.

Event

Muzikë në kioskën K-67

29.10.2022 12.00-18.00
Sheshi "Zahir Pajaziti"

Artistic Intervention

Ndërhyrje artistike – Ilir Dalipi

22.07 → 30.10.2022 10.00-00.00
Grand Hotel Prishtina

Performance

Performancë – Uýra Sodoma

23.07.2022 12.00-13.00
Sheshi "Zahir Pajaziti"