Artistic Intervention

22.07 → 30.10.2022

Wheelchair Accessible, WC Available

Grand Hotel Prishtina

participants

Driant Zeneli

Ndërhyrje artistike – Driant Zeneli

No wise fish would escape without flying, 4K courtesy Seven Gravity Collection, 2019. © Driant Zeneli

Duke shqyrtuar mbetjet e tre ndërtesave ikonike brutaliste në Ballkanin Perëndimor, secili film në triologjinë e Driant Zenelit rrëfen fabulën e vet në përpjekje të nxitjes së imagjinatave të reja. Në të njëjtën hapësirë, rrëfimtaria takohet me shkencën në një laborator 100 ditor për fëmijë dhe prindërit e tyre.

Exhibition

Abi Shehu & Gerta Xhaferaj “Nekrografi”

13.09.2022 10.00-20.00
Grand Hotel Prishtina

Open Tour

Guida të hapura: Takohemi në Grand Hotel Prishtina!

25.10.2022 10.00-11.30
Grand Hotel Prishtina

Workshop

Punëtoria “Zhvillimi i aftësive të tregimit përmes artit dhe teknologjisë”

11.08.2022 09.30-12.30
Grand Hotel Prishtina