Event

11.08.2022 18.00-19.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

participants

Yll Xhaferi

Nature of Change – A conversation with Yll Xhaferi

Centre for Narrative Practice © Manifesta 14 Prishtina

Na u bashkoni në pasditen e 11 gushtin në bisedën me një nga pjesëmarrësit e Manifesta 14 Prishtina, Yll Xhaferri, i cili na fton të zbulojmë më shumë në lidhje me ndërhyrjen e tij artistike në Qendrën për Praktikë Rrëfyese në Prishtinë.

Me performancën afatgjatë “Ndryshimi i natyrës si natyrë ndryshimi”, Yll Xhaferri synon ta rigjallërojë kopshit e hapësirës së Manifesta 14, Qendrën për Praktikë Rrëfyese, e njohur si ish-biblioteka “Hivzi Sulejmani”, në një oaz urban dhe do të ndihmojë në rikthmin e ndjesisë së pronësisë së përbashkët.

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese