Event

26 → 27.08.2022 20.00-01.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Pallati i Rinisë dhe Sporteve

Manifesta Nights X Hyjneshat

Manifesta Nights është një seri e eventeve që feston jetën e natës së Prishtinës që njihet për shpirtin eksperimentues dhe mbështjetjen entuziaste për liri të shprehjes. Përgjatë Manifesta 14, kjo seri do të udhëtojë në hapësira të ndryshme të Prishtinës duke mirëpritur vizitorë nga afër e larg për t’u takuar në bare dhe klube që i japin Prishtinën pulsin e saj. Manifesta Nights organizohet dhe mbahet prej kolektivëve vendas.

 

Manifesta Nights X Hyjneshat do të mbahet më 26 gusht, 2022 në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve. Line up-i është si në vijim:

20:00 – 22:00 – Ivana Dragic
22:00 – 00:00 – Arnisa
00:00 – 01:00 – YOUGO GIRL
01:00 – 03:00 – Rebiswan

Event

Confutatis – nga se janë të bërë heronjtë? Një performancë nga Velimir Zernoski në bashkëpunim me Kolektiv Veternica, Skopje and Trisomija 21, Skopje, Joana Ristesca and Filip Mitrov.

28.10.2022 19.00-20.30
Pallati i Rinisë dhe Sporteve

Mediation Programme

Lojëra në lëvizje në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve

23.10.2022 16.00-18.00
Pallati i Rinisë dhe Sporteve

Event

Publikimi e “Zbulo Historinë Tënde: Manual për kulturën lokale”

30.09.2022 16.00-18.00
Pallati i Rinisë dhe Sporteve