Workshop

03.09.2022 12.00-15.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

Ilustrime për fëmijë me 2cm Humans – Krijo kartolinën tënde!

Credits: Courtesy of 2cm Humans

Bashkë me Lyrën dhe Dritonin, krijuesit e 2cm Humans, do të krijojmë ilustrime të ndryshme të kujtimeve tuaja të preferuara për njerëzit tuaj të dashur, që mund t’i dhuroni gjithashtu.

Punëtoria është e hapur për fëmijë të të gjitha moshave që janë të interesuar në mësimin e teknikave të ndryshme, të vizatimit, pikturës dhe ilustrimit. Pjesëmarrësit do të kalojnë ditën duke krijuar kartolina e duke u argëtuar gjatë këtij procesi.

Ruani datën dhe na u bashkoni për këtë eksperiencë të paharrueshme.

Vendndodhja: Oaza e Qendrës për Praktikë Rrëfyese

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese