Workshop

16 → 19.09.2022 10.00-19.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Fabrika e Tullave

Punëtoria e Muraleve të Qeramikës me GAIA

Kjo punëtori do të mbahet në Fabrikën e Tullave në Prishtinë prej 16 shtatorit deri më 19 shtator dhe programi do të mbulojë:

Kafe/çaj/pauza ushqimore që organizohen nga GAIA. Ushqimi do të jetë vegjetarian dhe vegan.

GAIA nuk ofron akomodim, por në rast se ju nevojitet ndihmë, drejtohuni tek GAIA për më shumë informacion.

Kjo punëtori mbështetet nga  GIZ Kosovo.

Event

Closing Event of Manifesta 14 Prishtina

30.10.2022 18.00-21.00
Fabrika e Tullave

Workshop

Punëtoria e ndërtimit të furrës prej balte nga GAIA.

09.10.2022 10.00-17.00
Fabrika e Tullave

Workshop

Punëtoria e Climate Change Assosiation

24.09.2022 13.00-16.00
Fabrika e Tullave