Event

10.09.2022 18.00-20.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

Çel përkundër qiellit gri: event me ushqim dhe muzikë të vjetër shqiptare

Ne gatuajmë pa etiketa çmimesh të udhëhequr nga klima, toka, migrimi dhe besimi.
Koncepti i këtij eventi është i krijuar nga Baton Domi.

Është kënaqësi të prezantojmë një format të ri të konceptuar që do të zhvillohet në kafenenë e Qendrës për Praktikë Rrëfyese që zhvillohet rreth ushqimit, praktikave të ndryshme vendore, mënyrave të fermentimit, të organizuara në formate prezantimi . E paraqesim këtë format të ri, me eventin e parë ushqimor më 10 shtator dhe të gjithë jeni të ftuar.

Çel përkundër qiellit gri do të zhvillohet dy herë në muaj.

Për më shumë përditësime, vizitoni këtë faqe.

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese