Event

21 → 27.10.2022 14.00-16.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

Radio Otherwise: Event me regjistrime – Rrëfime nga Qyteti, Rrëfime nga Deti

A keni dëshire me marrë pjesë në programin e Radio Otherwise?

Ejani në Qendrën për Praktikë Rrëfyese dhe ndani historinë tuaj në studion tonë të podkast-it. Ngjarja fillon nga ora 12.00 – 16.00 “Tregime nga qyteti, histori nga deti” – duam të dëgjojmë të gjitha historitë tuaja nga e kaluara deri në të tashmen!

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese