Radio Otherwise Latest

08.09.2022

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

Radio Otherwise Latest – Më të fundit e Radio Otherwise

 Qëndroni të përditësuar çdo të enjte për të zbuluar segmente të ndryshme e të reja të Radio Otherwise:

  • Një zë ekziston në zërim. Në seri e ecjeve radiofonike dhe e bisedave nga Anna Bromley
  • Prishtina is Everywhere –  podkast i Radio Otherwise – Episodi #0 me Simon Kurtin.
  • Prishtina is Everywhere – Episode #1: Diana Malaj, Radio Prishtina ishte aty.
  • Pjesa e Tretë:  Çfarë Toton Pllana dëshiron të bëjë me Kino Rininë, një polemikë në studion e zërit. 23min

Për të ndjekur të rejat më të fundit nga Radio Otherwise klikoni këtu.

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese