Workshop

17.09.2022 12.00-17.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

Programi familjar: Shpërbërje e diktimit – le të lexojmë, këndojmë e pikturojmë.

Çdo të diel të muajit, ne do të analizojmë dhe lexojmë librat për fëmijë në Oazës, duke i sjellë më pranë ato poezi dhe tregime në  veshët tanë  ose thjesht pranë vëmendjes për t’i eksploruar ato.

Deri në fund të ditës, ne do të sjellim ngjyra  në historitë që kemi dëgjuar përgjatë punëtorisë. Nëpërmjet letërsisë, tingullit dhe pikturës si mjete shprehëse, ne dëshirojmë të krijojmë një mjedis që na lejon të ndajmë njohuritë, ndjenjat dhe mendimet tona në një atmosferë të ndryshme nga ai i shkëmbimit të njohurive konvencionale që përdorin sistemet tona formale arsimore.

Eventi zhvillohet me mbështetjen e artistit zanor Diar Zasella.

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese