Oaza Programme

08.10.2022 15.00-17.30

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

Krijimi i kartolinave pop-up me Kaltrina Berishën

Jemi shumë të gëzuar t’ju ftojmë në krijimin e kartolinave pop-up me Kaltrina Berishën. Kartolinat pop-up janë një formë e kartolinave lëvizëve të cilat gjithësecili mund t’i bëjë shumë lehtë duke përdorur aftësitë e duhura. Ne do të mësojmë se si ndërtohen këto kartolina duke përdorur letra, kartona dhe ngjyra të ndryshme. Kjo punëtori është e hapur për fëmijë të të gjitha moshave, por është më e përshtatshme për grupmoshat 9-15 vjeçare. Secili do të mundet të marrë kartolinat e krijuara në fund të punëtorisë me vete.

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese