Event

08.10.2022 18.00-20.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

NEAR OUR BORDER(S) – prezantim me Pina Miggelbrink, Kai Liesegang, Enzo Leclercq, Kristína Grežďová dhe Martina Troxler

Bashkohuni me ne për një diskutim të projektit “Pranë kufirit tonë” me Pina Miggelbrink, Kai Liesegang, Enzo Leclercq, Kristína Grežďová dhe Martina Troxler. Në kuadër të projektit me “Name Comes Last Collective”, projekt i komuinitetit që po ndodhë në kuadër të Manifesta 14 Prishtina në Fushë Kosovë.

Diskutimi do të sillet rreth bashkëpunimit me rrjetin aktivist “Blind spots”, artistët “People on the Move” në kufijtë evropianë. Ata do të shfaqin videot që artistët kanë regjistruar në një periudhë trevjeçare, që tregojnë kushtet e jetesës ne azil.

After this presentation you can head out to check out an exhibition at Termokiss by The Name Comes Last Collective that starts at 20:00.
Pas këtij prezantimi

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese