Artistic Intervention

22.07 → 30.10.2022

Wheelchair Accessible

Sheshi "Zahir Pajaziti"

Ndërhyrje artistike – Susan Phillipsz and Radio International Collective

Radio International, 2022, © Susan Philipsz with Radio International Collective. Photo © Manifesta 14 Prishtina Majlinda Hoxha
Radio International, 2022, © Susan Philipsz with Radio International Collective. Photo © Manifesta 14 Prishtina Majlinda Hoxha
Radio International, 2022, © Susan Philipsz with Radio International Collective. Photo © Manifesta 14 Prishtina Majlinda Hoxha

Ndërlidhja mes tingujve në kohë dhe hapësirës ka qenë frymëzim për një seri punësh të Susan Phillipsz, mes tyre edhe projekti i kolektivit Radio International, projekti i të cilëve përfshin një seri veprash zanore të transmetuara përmes radios.

Event

Muzikë në kioskën K-67

29.10.2022 12.00-18.00
Sheshi "Zahir Pajaziti"

Performance

Performancë – Uýra Sodoma

23.07.2022 12.00-13.00
Sheshi "Zahir Pajaziti"

Artistic Intervention

Ndërhyrje artistike – Ilir Dalipi

22.07 → 30.10.2022 00.00
Sheshi "Zahir Pajaziti"