Event

01.01 1970 → 25.08.2022 00.00-19.30

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

Lehtësia e Peshës: prezantim nga Lulzim Zeqiri

Museum of Three Dots, 2018. © Lulzim Zeqiri / National Gallery of Kosova

Jemi lumtur t’ju ftojmë një prezantim Lulzim Zeqirit rreth hulumtimin dhe prodhimit ndërhyrjes tij artistikeLehtësia e Peshës përbën dhe një prej ndërhyrjeve artistike hapësira publike Manifesta 14 Prishtina.

Prezantimi do fokusohet karrocat e dorës, tregun dhe lidhjen mes rehatisë dhe tregtisë. 

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese