Family Programme

26.09 → 01.10.2022 14.00-17.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

Le të flasim për teatrin! Sesion diskutimi dhe leximi për fëmijë me Vjosë Tashollin

Së bashkë me Vjosë Tashollin, aktore në teatrin e Dodonës në Prishtinë, do të flasim më shumë mbi veprat teatrore dhe se si krijohen ato. Çfarë duhet të presim kur shohim një shfaqje teatrale? Pse është i rëndësishëm teatri? CIli është roli i veprave teatrale për fëmijë dhe si e shohin fëmijët veten në to? Ky diskutim do të ndiqet nga një sesion leximi përrallash të njohura për fëmijë, e së bashku me pjesëmarrësit, Vjosa do të analizojë se si janë transformuar ato në shfaqje teatrale për fëmijë dhe do të na tregojë më shumë për rolin e tyre në kulturën bashkëkohore dhe se çfarë mund të mësojmë prej tyre.

Eventi është i hapur për fëmijë të moshës 8-14 vjeç. Ju mirëpresim!

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese