Event

09.09.2022 18.00-20.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

“Gracial a la Tringa” – Performancë muzikore: Agona Shporta & Tringa Sadiku

Jemi të lumtur t’ju ftojmë në një event muzikor të veçantë nga Agona Shporta dhe Tringa Sadiku. Mes perfomancës duo të tyre do të kemi mundësinë të dëgjojmë disa interpretimeve të pjesëve muzikore folkloristike shqiptare e kosovare. Gjithashtu do të përfshihet në programin e tyre muzikor “Gracias a la Vida” nga Mercedes Sosa (Argjentinë) dhe disa pjesë muzikore greke të rrymës Rebetiko dhe të ishujve të Lerosit.

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese