Event

04.10.2022 18.00-20.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

participants

Alicja Rogalska

Diskutim mbi dhunën ekonomike me Arrita Rezniqin dhe Xhulieta Devollin në moderimin e Lendita Idrizit

We all invite you to come on Tuesday at the Centre for Narrative Practice for a talk with Arrita Rezniqi and Xhulieta Devolli. Both are part of the Monday sessions happening at “The Flat”, to give free legal advice for women in need. They will be leading a discussion on economic violence.

 

Ju ftojmë këtë të martë në Qendrën për Praktikë Rrëfyese për një bisedë me Arrita Rezniqin dhe Xhulieta Devoolin. Të dyja janë pjesë e sesioneve të ditëve të hëna që ndodhin në Banesë, hapësirë e Manifesta 14 Prishtina, e u japin këshillim ligjor falas grave të cilat kanë nevojë. Ato do të drejtojnë një diskutim mbi dhunën ekonomike.

Ky diskutim do të moderohet nga Lendita Idrizi e cila është producente në Manifesta 14 Prishtina dhe drejtuese e prodhimit të Banesat Motra.

Zbuloni më shumë për këtë program këtu.

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese