Performance

19.10.2022 19.00-20.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Qendra për Praktikë Rrëfyese

Performancë nga Edona Vatoci

Të mërkurën më 19 tetor, ju ftojmë në përformancën e Edona Vatocit në Qendrën për Praktikë Rrëfyese nga ora 19:00.

Edona Vatoci është kantautore nga Prishtina. E inspiruar nga zhanre të ndryshme nga skena alternative dhe elektronike filloi të kompozojë muzikë rreth vitit 2015 me një kombinim të tregimeve personale dhe urbane me tinguj eklektik.

E njohur me këngët e saj si “Hala” dhe “Mirëmëngjes”, poashtu dhe në bashkëpunim me Tomor Kuçin, Dritëro Nikqin e Shpat Dedën, ajo vazhdon të sjellë muzikë e cila reflekton peizazh zanor unik.

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Panel diskutimi mbi spekulimin

28.10.2022 18.00-20.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Dismantling institutions through intimacy and fiction. A reading and performance event by Yvonne Sheen Mogollón and Jazmin Rojas Forero, hosted by Anna Bromley

29.10.2022 00.00-14.30
Qendra për Praktikë Rrëfyese