Publikimi i Hartëzimit të Subkulturave të Prishtinës, Tiranës dhe Shkupit.

17.06.2022
© Manifesta 14 Prishtina

T’enjten më 23 qershor në ora 18.00, ju mirëpresim të na bashkoheni në publikimin e “Hartëzimit të lëvizjeve subkulturore në Prishtinë: Hapësira ngushëllimi dhe subversioni’, një prej tri publikimeve të hartëzimit subkulturor që paraqesin skenat e subkulturat e Prishtinës, Tiranës e Shkupit.

Ky publikim është kulmi i një hulumtimi të zhvilluar për një kohë t’gjatë. E janë zhvillu prej Manifesta 14 së bashku me Terkmokiss e me grupe të ndryshme të artistëve, aktivistëve, organizatorëve, hulumtuesve e historianëve të rajonit.

Eventi përcillet me muzikë live prej bendit ‘Veteranët e Venedikut’ e do të mbahet në plato të Pallatit të Rinisë dhe Sporteve. Autorët dhe hulumtuesit do të jenë të pranishëm për të folur për punën e tyre.

Jemi të lumtur me ju mirëprit në këtë (n’kit, n’kit, n’kit) event!