Guidat e Manifesta 14: Udhët që marrim, rrëfimet që ndajmë!

26.05.2022

Manifesta 14 Prishtina ndërmerr sfidën e hulumtimit të mënyrave të reja të rrëfimtarisë kolektive dhe rikthimit të hapësirave publike. Sot, ne ju prezantojmë me pesë guida të cilat janë të krijuara prej ndërmjetësuesve tanë e që ju ftojnë të bëheni pjesë e tyre.

Secila prej guidave përfshin të ndarit, të dëgjuarit dhe të treguarit njëri-tjetrit rrëfimet të zhvilluara prej ndërhyrjeve artistike dhe urbane të vendosura në hapësirat që nëpërmendin ndjesi dhe kujtime në kryeqytetin e Kosovës. Zbuloni më shumë dhe rezervoni guidat këtu.