Event

21 → 22.10.2022 10.00-03.00

Wheelchair Accessible, WC Available

Rilindja

Manifesta Nights X Hapësira

Manifesta Nights është një seri e eventeve që feston jetën e natës së Prishtinës që njihet për shpirtin eksperimentues dhe mbështjetjen entuziaste për liri të shprehjes. Përgjatë Manifesta 14, kjo seri do të udhëtojë në hapësira të ndryshme të Prishtinës duke mirëpritur vizitorë nga afër e larg për t’u takuar në bare dhe klube që i japin Prishtinën pulsin e saj. Manifesta Nights organizohet dhe mbahet prej kolektivëve vendas.

Manifesta Nights X Hapësira do të mbahet më 21 tetor, 2022 në Rilindje. 

Event

veneramustafa: Past particles (Sfilatë Mode) Pjesë e REDO Prishtina— programi i përvitshëm i eventeve dedikuar ndaj dizajnit grafik dhe arteve pamore në Prishtinë

08.10.2022 21.00-23.00
Rilindja

Artistic Intervention

Ndërhyrje artistike – Cevdet Erek

22.07 → 30.10.2022 10.00-00.00
Rilindja