Theatre Programme Launch for Children Arbnora Ademi and Ergjan Mehmeti

Punëtori e lëvizjes nga Uresa Ahmeti/ Në trup ka fuqi

Krijimi i kartolinave pop-up me Kaltrina Berishën

Stacioni i Raportimit të Motit: Moti në Kosovë do të jetë i mirë! – Hope Box diskutim dhe punëtori e artit

Lançimi i Programit të Animacionit për fëmijë me Edvin Susurin

Lançimi i Programit të Fotografisë me Vigan Nimanin, Abi Shehun, Majlinda Hoxhën dhe Jochen Rohner