Event

01.01 1970 → 07.10.2022 00.00-20.00

Hartëzimi i lëvizjeve subkulturore në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup – Lançimi i librit në Tiranë

Ju ftojmë në publikimin e librave “Hartëzimi i lëvizjeve subkulturore në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup” që konsiston në tre libërtha të ndarë që hedh dritë mbi hulumtimin e bërë në secilin qytet.

Ky publikim është kulmimi i një hulumtimi afatgjatë të koordinuar nga Departamenti i Edukimit dhe Ndërmjetësimit i Manifesta 14 në bashkëpunim me Termokiss e që u udhëhoq nga këta hulumtues: Jeta Rexha, Rozafë Maliqi, Endrit Jashanica, Artan Sadiku, Gjorgje Jovanovik, Arba Bekteshi, Aurora Birbilaj dhe Doruntina Vinca. Ky projekt u zhvillua në bashkëpunim me një grup të ndryshëm artistësh, aktivistësh, organizuesish, shkollarësh dhe historianësh prej të gjithë rajonit. Jemi të gëzuar t’ju mirëpresim në këtë lançim Reja në Tiranë.

Hartëzimi i lëvizjeve subkulturore në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup – Lançimi i librit në Tiranë

Vendtakimi: Reja, në Tiranë.

 

Screening

Programi i Shfaqjes së Filmave në Qendrën për Praktikë Rrëfyese

01 → 30.10.2022 10.00-16.00
Qendra për Praktikë Rrëfyese

Event

Closing Event of Manifesta 14 Prishtina

30.10.2022 18.00-21.00
Fabrika e Tullave

Event

Confutatis – nga se janë të bërë heronjtë? Një performancë nga Velimir Zernoski në bashkëpunim me Kolektiv Veternica, Skopje and Trisomija 21, Skopje, Joana Ristesca and Filip Mitrov.

28.10.2022 19.00-20.30
Pallati i Rinisë dhe Sporteve